A gyártás folyamata lépésről lépésre

01

Gyere el!

A 3D szobrod elkészítésének első lépéseként látogass el a WestEnd City Center bevásárlóközpontban található 3D iClone Stúdióba, ahol néhány perc alatt elkészítünk rólad egy számítógépes adat állomány, amely a leendő iClone szobor kinyomtatásának céljából tested geometriai adatait tartalmazza. Mivel egy színes szobor készül majd rólad, ezért annál érdekesebb lesz a végeredmény minél egyedibb, vidámabb ruhát öltesz majd magadra. Amennyiben kimondottan magyaros emléket szeretnél, akkor válassz magadnak kínálatunkból egy magyaros motívumot tartalmazó kiegészítő ruhadarabot, ezzel téve egyedivé budapesti emlékedet!

02

Szkennelés

Az 3DiClone elkészítésének első lépéseként egy speciális 3D test szkenner segítségével 15 mp alatt beolvassuk az adataidat. Ezt követően az adatfeldolgozó szoftver segítségével az adatokból mindössze 90 mp alatt elkészül a háromdimenziós modell. Az így láthatóvá vált virtuális test a monitoron forgatható, körüljárható, minden részletében azonnal megtekinthető. A szkennelés és az adatfeldolgozás csupán néhány percet vesz igénybe. Amennyiben nem nyerte el tetszésedet a monitoron látható virtuális szobor, nem kell mást tenned, mint ismét beállni a szkennerbe és megismételni a folyamatot.

03

Grafikus

Az iClone szobrok elkészítését a világon egyedülálló módon másnapi szállítási határidővel tudjuk vállalni, mivel 3D Bady Scan Studio-ban használt speciális test-szkenner nagy részletgazdagsággal és hatékonysággal dolgozik. Ennek köszönhetően a szkennelt állományokon csak kisebb grafikai javítások elvégzése válik szükségessé, amelyet követően az adatállomány már készen is áll a nyomtatásra. A grafikai utómunkák során fokozottan törekszünk arra, hogy az elkészítendő szobor minél élet hűbb képet mutasson rólad.

04

3D nyomtatás

Az iClone szobrok kinyomtatása a világ legnagyobb 3D nyomtatókat gyártó cégének a 3Dsystems Ltd. professzionális nyomtatójával történik. A 3D Body Scan Studio-ban felvett adatállományokból egy speciális por alapú technológiával működő 3D printer segítségével homokkő tapintású, részletgazdag színes szobrokat készítünk. A 3D nyomtató gyártástechnológiájából adódóan az elkészült iClone szobrok a fizikai behatásokra érzékenyek, erősebb ütés vagy leejtés esetén eltörhetnek. A minime szobrokat a színek hosszú távú megőrzése érdekében UV álló bevonattal látjuk el.

05

Átvétel

Az elkészült iClone szobrot átveheted a 3D Body Scan Studio-ban, illetve lehetőséged van a szobor szálloda recepcióján történő átvételére is. A szobor átvételi lehetőségéről, kiszállításáról a rendeléskor megadott mobil számodra emlékeztető SMS-ben értesítést küldünk. Az elkészült minime szobrokat igyekszünk gondosan becsomagolni, azonban a szállításnál, tárolásánál figyelemmel kell lenned arra, hogy a szobor a fizikai behatásokra érzékeny. Amennyiben előbb elutazol Budapestről, mint ahogy a szobrod elkészült volna az sem jelent problémát. A világ bármely pontjára utánad küldjük másolatod!