FAQ: Gyakran ismételt kérdések

Mi az iClone?
Az iColone egy az Önről készült 3 Dimenziós digitális másolatból színes 3D nyomtatással készített méretarányos kicsi szobor.
Hogyan készül az iClone?
Az iClone elkészítésének első lépéseként egy erre a célra kifejlesztett speciális 3D szkenner segítségével mindössze 15 mp alatt beolvasásra kerül testének geometriai adatai. Ezt követően a feldolgozó szoftver az összegyűjtött adatokból mindössze 90 mp alatt előállítja a 3D virtuális modelljét, amely már a térben körüljárható, forgatható. A virtuális szobor grafikai korrekcióját követően egy por alapú színes 3D nyomtató segítségével kerül kinyomtatásra a kézzelfogható szobor.
Mennyi ideig tart a szkennelés?
A testének beszkennelése egy erre a célra kifejlesztett body-scanner segítségével mindössze 15 mp-et vesz igénybe. A beolvasott adatokból további 90 mp alatt elkészül a számítógépen térben forgatható virtuális test.
Hol készül a szkennelés?
A szkennelés Budapest belvárosában a Váci utca 11/b szám alatti 3D Body Scan Stúdióban készül.
A szkennelést követő mennyi időn belül készül el a szobor?
Az 3d szkennelést követő 24 órán belül elkészül a szobor.
Hol vehetem át a szobrot?
Az elkészült szobor másnap délután átvehető a 3D Body Scan Stúdióban. Ügyfeleink számára vállaljuk, hogy Budapest területén másnapi vállalási határidővel az elkészült iClone-t a megadott címre (hotel) térítésmentesen kiszállítjuk.
Hogyan fizethetek a szoborért?
Az iClone szobrot a 3D Body Scan Stúdióban a szkennelést követően készpénzben vagy bankkártyával tudja fizetni.
Milyen méretekben lehet szobrot készíteni?
A szobrot több méretben is megrendelheti. A gyakorlat azt mutatja, hogy az 1:12 méretben a legcélszerűbb, amely nagyjából 15 cm magas. A választható méreteket keresse a „Méretek, árak” menüpont alatt.
Milyen anyagból készül az iClone?
Az iClone szobor egy speciális kompozit porból készül. A szobor tapintása homokkő jellegű.